stax: ontvang 18% korting op uw aankoop stax

Deal Expires 31 december 2025
stax: ontvang 18% korting op uw aankoop stax
Get Deal
100% Success

Bespaar 70% bij stax

Deal Expires 31 december 2024
Bespaar 70% bij stax
Get Deal
100% Success

STAX, opgericht in 2015, is snel uitgegroeid tot een bekende naam in de activewear-industrie, bekend om zijn hoogwaardige, stijlvolle en inclusieve fitnesskleding. STAX werd in Australië opgericht door Don Robertson om hoogwaardige sportkleding te bieden voor alle lichaamstypes en levensstijlen. Van training tot brunch, STAX biedt veelzijdige kleding die is ontworpen voor comfort en prestaties. STAX bedient momenteel de Belgische markt en brengt zijn innovatieve sportkleding naar fitnessliefhebbers in heel België.

Don Robertson richtte STAX op met als doel activewear te creëren die zowel functioneel als stijlvol was. Hij merkte een gebrek aan inclusieve sportkleding op de markt op die geschikt was voor alle lichaamstypes en tegelijkertijd hoge normen op het gebied van kwaliteit en stijl handhaafde. STAX is ontstaan ​​uit de wens om iedereen zich zelfverzekerd en comfortabel te laten voelen in hun fitnessuitrusting, ongeacht hun maat of vorm. Sinds de oprichting is STAX aanzienlijk gegroeid, waardoor de productlijnen zijn uitgebreid en een wereldwijd publiek is bereikt.

Vanaf een bescheiden begin in Australië heeft STAX zijn bereik uitgebreid naar internationale markten, waaronder België. De groei van het merk kan worden toegeschreven aan zijn toewijding aan kwaliteit, inclusiviteit en klanttevredenheid. STAX is verkrijgbaar in verschillende maten, van XXS tot 4XL, en zorgt ervoor dat iedereen actieve kleding kan vinden die perfect past en hun fitnessreis ondersteunt. De innovatieve ontwerpen van het bedrijf en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben het tot een favoriet gemaakt onder zowel fitnessliefhebbers als vrijetijdsdragers.

Producteigenschappen en concurrentievoordelen

Verschillende belangrijke kenmerken onderscheiden STAX van andere activewear-merken:
Inclusiviteit: STAX biedt een uitgebreid matenbereik van XXS tot 4XL, waardoor het een van de meest inclusieve merken op de activewear-markt is.
– HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Het merk gebruikt hoogwaardige stoffen die comfort, duurzaamheid en flexibiliteit bieden, waardoor ze ideaal zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten.
VEELZIJDIG ONTWERP: STAX’s kleding combineert prestaties en stijl voor trainingen, casual uitstapjes en alles daartussenin.
– Duurzaamheid: STAX zet zich in voor duurzame praktijken, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en ethische productieprocessen.

Klantgericht retour- en ruilbeleid

STAX geeft prioriteit aan klanttevredenheid met een flexibel retour- en ruilbeleid. Belgische klanten kunnen artikelen binnen 30 dagen na aankoop retourneren of ruilen als ze niet helemaal tevreden zijn. Dit beleid zorgt ervoor dat klanten met vertrouwen kunnen winkelen, wetende dat ze een product gemakkelijk kunnen retourneren als het niet aan hun verwachtingen voldoet.

Spaarmogelijkheden voor Belgische shoppers

STAX biedt Belgische klanten verschillende manieren om geld te besparen:
– Gratis verzending: STAX biedt gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 99, waardoor klanten een voordeligere manier krijgen om te winkelen voor hoogwaardige sportkleding.
– Seizoensuitverkoop: Het merk biedt vaak grote kortingen tijdens seizoensuitverkoop, inclusief Black Friday en uitverkoop aan het einde van het seizoen.
– Exclusieve online promoties: winkel op stax.com.au en profiteer van exclusieve online promoties en kortingen die niet in de winkel beschikbaar zijn.
– Nieuwsbriefabonnement: Klanten die zich abonneren op de STAX-nieuwsbrief krijgen vroegtijdig toegang tot verkopen, exclusieve aanbiedingen en nieuwe productupdates.

In samenwerking met MijnKortingsCode.com

Om de betaalbaarheid verder te vergroten, is STAX een partnerschap aangegaan met MyKortingsCode.com, de toonaangevende aanbieder van online kortingscodes in België. Dit partnerschap zorgt ervoor dat Belgische shoppers gemakkelijk de nieuwste STAX-promoties en kortingen kunnen vinden en ervan kunnen profiteren.

Gebruik kortingscode van MyKortingsCode.com

Het gebruiken van een kortingscode van MyKortingsCode.com gaat in een paar eenvoudige stappen:
1. Ga naar MyKortingsCode.com en zoek naar STAX-kortingscodes.
2. Selecteer de code die bij uw aankoop past.
3. Pas de kortingscode toe bij het afrekenen op stax.com.au om uw aanbieding in te wisselen.